Skip to content Skip to footer

Mitt namn är Lisa Viola Setterberg & jag är ny Pr-Manager på MEA

Hola!

Mitt namn är Lisa & jag är glad att presentera mig som den nya Pr-Managern på Marbella Event Academy & Marbella Hair Academy. Jag är 28 år gammal fram tills september & kommer från ett litet samhälle som heter Grästorp. Färg & form har alltid funnits där & varit mitt största intresse. Dock har den visat sig i olika former då jag både haft fotografi, sömnad, materialmanipulation & målning som intresse. När jag började på gymnasiet fick jag upp intresset för grafisk form & kommunikation. Hur man kan kommunicera genom färg & form är för mig väldigt intressant. Jag tog kurser i design, hade som projektarbete att profilera en klädbutik & arrangerade en utställning med konst & grafisk design där vi klädde in en gigantisk trappa i tapet & papper. Efter min gymnasietid har jag studerat modedesign på Art College i Göteborg och efter det modedesign på Textilhögskolan i Borås. I höstas studerade jag spanska i Palma & min dröm att bo i Spanien växte sig ännu starkare. Så jag är enormt tacksam att få chansen att spendera min tid i underbara Marbella. Jag hoppas på att kunna inspirera er med mina kunskaper inom alltifrån mode och kreativitet till hur livet i Marbella kan se ut!

Jag kommer att posta här varje vecka, men om ni vill se mer av vad jag gör på dagarna så är ni välkomna att följa mig på instagram @lisaviolasetterberg eller @marbellaeventacademy. Jag tar också bilder på snapchat under namnet marbellaevent!

På återseende så länge eller som man säger här i spanien !Hasta pronto¡

IMG_2772

IMG_2778

IMG_1675