Skip to content Skip to footer

Marbella & Flairing

För er som inte känner till Marbella sedan tidigare är Marbella en kommun och stad som ligger belägen på Spaniens östkust långt söderut. Marbella tillhör Malaga-provinsen och har drygt 140 000 invånare. Marbella är en viktig turistort på solkusten här i Spanien och har miljoner besökare varje år. På sommarmånaderna ökar invånarna med ca 30% på grund av att de som har fritidshus i Marbella anländer. Omgivningen har en exklusiv prägel och här i området finns många golfbanor som lockar besökare från hela världen, men i synnerhet från Nordeuropa och mellanöstern. Marbella bjuder också på ett fartfyllt nattliv men också mycket restauranger och vacker omgivning.

Närmaste tätorten utanför Marbellas centralort är Puerto José Banús där Marbella Event Academy ligger :). Puerto José Banús är mer känd som Puerto Banús och är en marina som byggdes i maj 1970 av José Banús. Här finns det Franska modehusen representerade så som Chanel med även billigare kedjor som H&M och det populära shopping centret El Corte Ingles. Men också alltifrån lyxiga restauranger till hamburger kedjor. Hit kommer många internationella kändisar, men också måna förmögna och detta syns tydligt då det ligger många exklusiva båtar i hamnen och Lyx bilarna är många!

Mellan Marbella centrum och Puerto Banús sträcker sig en flera kilometer lång sandstrand och det är på den våra barelever brukar ha deras flairing lektion. Underlaget är perfekt och miljön är minst sagt trivsam ;).

DSC_0019 DSC_0030 DSC_0036 DSC_0040 DSC_0048 DSC_0053 DSC_0055 DSC_0057 DSC_0058 DSC_0061 DSC_0093 DSC_0112 DSC_0185

Höres nästa vecka 🙂

Kramar// Lisa Pr- Manager