Vi ønsker et høyt fokus på drinker, og har smarte og innovative ideer som skal sikre en god bardrift. Bartenders med utbildning prioriteras.

Skills and Experiences

Beskrivning av företaget:
Vi er en nyoppstartet/gjenåpnet restaurant og bar i sentrum av Mo i Rana, som er Nord Norges tredje største by med ca 26 000 innbyggere.

Vi har kjøpt inn en Josper kullgrill, og satser på et nordisk kullgrillkonsept med mat av høy kvalitet. Vi skal ha åpent dagtid og kveld, og med utvidede åpningstider for bar på fredag og lørdag. Søndager holder vi stengt. Barkonseptet er å skille seg ut fra det Mo i Rana kan tilby i dag. Vi ønsker en loungeaktig bar med god stemning og vår primære kundegruppe er folk på 30 år og oppover. Vi ønsker et høyt fokus på drinker, og har smarte og innovative ideer som skal sikre en god bardrift.

Fra og med sommeren håper vi å få på plass en uteservering, og hvis alt går etter planen kan vi da ekspandere driften med flere ansatte og noen flere investeringer.

Antalet anställda: Ca 6 årsverk i starten, mulighet for ekspansjon

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Vi ønsker et høyt fokus på internopplæring av våre ansatte og høyt fokus på service for våre gjester. Bartendere går en rullerende turnusplan. På fredag og lørdager er det full bardrift på kveldstid. Andre dager kan bartender bidra med å klargjøre drikke til til gjestene, samt eventuell rydding av bord.

Kompetenskrav:
Bartendere med fagbrev vil prioriteres. Erfaring er ønskelig. Ellers ønsker vi fleksible og utadvendte bartendere, med godt humør og som har kundene i fokus.

Arbetsplats/ort: Mo i Rana, Nordland, Norge

Vi kan være behjelpelig med midlertidig boplass, samt hjelpe til med å finne en boplass på permanent basis

Arbetstider/omfattning: Rullerende turnusplan. Stengt søndager. Åpent fra ca 10 til ca 23 (kjøkken stenger kl 22) man-tors. På fredag og lørdag utvidet åpningstid og bardrift i henhold til reglement (kl 0230)

Contact: Vegar Bergli vegar@no3.no +4747642647