Skip to content Skip to footer

@filipsallstrom berättar om sin upplevelse i Marbella

Nu när det gått ca 2,5 månad sedan jag kom hem från bartenderutbildningen med Marbella Event Academy o tänkte lämna en recension från resan och utbildningen.

Kan börja med att jag aldrig varit i Marbella innan men woow, vilken stad det var! Superhärligt ställe som hade allt man sträver efter när man åker utomlands.

Men nu till skolan o själva utbildningen.
Våran manager Saint som var våran såkallad “kontaktperson” blev mer än bara så. Extremt genuin människa som bemötte oss alla på ett utmärkt sätt och fick ihop alla i gruppen som vi redan kände varandra sedan innan. Och våran bartenderlärare Luis, hahaha vilken j*vla lirare! Inte bara var en han en grym bartender utan även en extremt go människa som alltid gjorde det extra roligt att gå till skolan o lära sig. Allting som kretsade runt Marbella Event Academy var utmärkt! Jag åkte tillsammans med en vän till mig men kom hem med många nya vänner och från att vara en skygg individ till att efter resan vara en enligt mig o min familj’s recentioner en helt ny människa!

Resan är något jag aldrig kommer glömma och har alla som var involverade i Marbella Event Academy att tacka för detta!

Till er som funderar på denna utbildningen kan jag säga att ni kommer verkligen inte ångra er, snarare att ni kommer ångra er om ni skippar det.
Mvh / Filip Sällström

@filipsallstrom