Skip to content Skip to footer

Facesheet / Kreativ makeup & Tester

Hola!

Idag är det tester på schemat. Våra bartender studenter har haft freepouring och flairing test. Free pouring testet går till så att de skall kunna hälla upp en viss mängd vätska utan mått. Detta är bra att kunna då man har möjligheten att jobba mer effektivare bakom baren när måttmomentet försvinner. Flairing testet skedde på stranden i Puerto Banus där studenterna fick visa 16 moment i en serie rörelser. På måndag är det teoretiskt prov och även Cocktail test. Allt för att våra bartenders skall vara så redo som möjligt inför kommande bararbete.

Makeup studenterna har också fullspäckat schema idag. På förmiddagen hade det deras teoretiska test… som alla klarade kan jag avslöja ;D. Just nu har det praktiskt prov precis bredvid mig och även det ser ut att gå bra!

Sista veckan så brukar Makeup eleverna få mer kreativa och fria uppgifter. Bilderna nedan är några från den gångna veckan där de fick fria händer att skapa något kreativt med färg. Innan det börja sminka behöver det måla ett Facesheet, detta gör de för att planera makeupen, välja produkter och placering. Bilderna nedan visar Facesheets innan till färdig makeup!

 

DSC_0547 image2

image3 DSC_0613

DSC_0664 image1

image4 DSC_0041

 

Trevlig helg//

Lisa Pr-Manager